Om MIAO

Hvem er vi:

MIAO er et norskbasert firma som importerer 100% organisk Mulberry Charmeuse silkeprodukter fra den berømte silkeregionen Hangzhou i Kina. Med våre nære bånd til begge land mener vi at vi kan levere de beste silkeproduktene tilpasset norske forhold, og til en fornuftig pris.
 

Vi har valgt vår silke ut ifra dens unike egenskaper, og alle våre produkter er spesialprodusert for oss med tanke på det ypperste av kvalitet.
 
Måten silken er vevd på sørger for minimal friksjon mellom din kropp og sengetøyet mens du sover, og på den måten hjelper MIAO silkeprodukter deg til å bevare hud og hår ung og frisk.

Hvorfor velge silkeprodukter fra MIAO:

På samme måte som nordmenn er født med ski på beina er kinesere født med silke på kroppen. Vi i MIAO vet derfor hvilken silke som er den beste!

  • MIAO silke produkter er vevet spesielt for vårt firma med tanke på best mulig velvære for hud og hår.
  • MIAO silkeprodukter er av ypperste kvalitet, men allikevel rimelige.
  • MIAO silkeprodukter er laget av den mykeste og mest luksuriøse silken på markedet
  • Den glatte overflaten til MIAO silkeprodukter minimerer friksjonen mellom din kropp og sengetøyet.
  • Silke er anbefalt av dermatologer på grunn av sin positive effekt på huden
  • Silke sengetøy gir mange helsemessige fordeler da det inneholder naturlige proteiner og essensielle aminosyrer som tilsvarer de som er på huden din.
  • Silke er en naturlig temperaturregulator, noe som gir deg en optimal komfort når du sover, det være seg sommer eller vinter.
  • Silke trekker ikke til seg støv, og er derfor optimal for allergikere og andre som er ømfintlige for støv.
  • Silke er også kjent for å virke beroligende på kropp og sjel, noe som gir deg en dyp og god søvn.
  • Alle MIAO silkeprodukter er testet og godkjent i henhold til kvalitetsstandarden Øko-Tex 100. Det betyr at våre produkter er naturlige og sunne. 

Hva er vårt mål:

Silke er kjent som det ypperste av tekstiler, og vi hos MIAO søker å gi alle våre kunder den mest luksuriøse følelse. Les mer om fordeler med silke her.

Vi ønsker også å inspirere til bruk av naturlige tekstiler og materialer i det daglige liv, og da er silke det beste alternativet. Istedenfor å bruke en mengde tekstiler av lav kvalitet hvor man må bytte ofte, ønsker vi å inspirere til bruk av silke i høy kvalitet som varere år etter år uten å forringes. På den måten kan våre kunder nyte luksuriøst sengetøy av ypperste kvalitet, samtidig som man forminsker sitt forbruk og tar vare på naturen og miljøet.