Start video

Firmaet

Alle bør få muligheten til å prøve magien i MIAO silke

MIAO AS

MIAO - en norsk merkevare for silke i høyeste kvalitet

MIAO er et norsk firma etablert i oktober 2015 som produserer en rekke forskjellige produkter, alle laget av 100% Mulberry silke med en tykkelse på 22 momme. Vi kontrollerer selv alle ledd i produksjonen, fra produksjon av råsilke til ferdigstillelse av produkt, og vi har strenge krav til kvalitet. Dette gjør at vi kan garantere den beste opplevelse for våre kunder, og sørge for at de virkelig får oppleve silkens fantastiske egenskaper i pleie av hud og hår. 

Merkevaren

Luksus for alle

MIAO

Alle våre produkter er designet i Norge og produsert ved vår fabrikk som er lokalisert i en av de mest renommerte silkebyene i Kina. Med våre nære bånd til begge land kan vi levere de beste silkeproduktene til det norske og europeiske markedet til en rimelig pris.

På samme måte som nordmenn er født med ski på beina er kinesere født med silke på kroppen. Derfor vet vi hos MIAO hvilken silke som er den beste.

Etter å ha jobbet med merkevarebygging i mange år er vi stolte over å kunne si at MIAO utvikler seg til å bli et merke synonymt med silkeprodukter i høy kvalitet i Norge, og vi er også stolte over at vi har fans i andre europeiske land og i USA.

MIAO har fokusert mest på sengetøy i silke da det har veldig gode egenskaper for å ta vare på hud og hår. Det er en av de mest populære og naturlige skjønnhetsprodukter. Våre silkeprodukter inkluderer putetrekk, dynetrekk, laken, schruncies etc. I 2020 har vi også lansert silke kimono, silke kjole, og silke shorts sett, og vi er i gang med planlegging av enda flere spennende silkeprodukter.

Få 10% rabatt på først kjøp!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær den første til å få nyheter om nye produkter, blogginnlegg, salg og kampanjer fra MIAO.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.