Outlet

Velkommen til vår outlet side. Her kan du finne både feilfrie og nesten feilfrie silkeprodukter til veldig gunstige priser. Les gjerne vår Outlet FAQ om du har noen spørsmål, og om du ikke finner svar er det bare å kontakte vår kundeservice.

Silke kjole

Spørsmål og svar om outlet

Hvor kommer outlet produktene fra?

Produkter som selges i outlet er fra eldre kolleksjoner produsert av MIAO. De kan ha logo, design eller farger vi ikke lenger har i sortimentet. De kan også ha vært brukt til fotoshoot, eller at de har blitt reklamert på. Dersom produktene har feil eller mangler vil det stå informasjon om dette på produktsiden.

Kommer outlet produkter i originale embasje/gaveesker?

Nei, outlet produkter blir dessverre ikke levert i gaveesker.

Kan jeg returnere outlett produkter?

Outlet produkter kan ikke returneres dersom ikke annet er spesifisert på produktsiden. Kjøperen må selv betale returfrakt. Send oss gjerne e-post: post@miao.no før du bestiller dersom det er noe du er usikker på.

Kan jeg få mer informasjon eller flere bilder av produktene før jeg bestiller?

Ja, det kan du. Bare send oss e-post med hva du lurer på: post@miao.no, så sender vi deg mer informasjon og/eller bilder

© 2022 All Rights Reserved.

Få 10% rabatt på først kjøp!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær den første til å få nyheter om nye produkter, blogginnlegg, salg og kampanjer fra MIAO.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.