Retur

Vi jobber veldig hardt for å sørge for at produktene og tjenestene våre er så gode som mulig, og vi håper at du vil elske alle dine MIAO silkeprodukter når du mottar dem. Men hvis du av en eller annen grunn ønsker å returnere produktene dine, kan dette gjøres i bytte mot andre produkter eller refusjon. Følg retningslinjene for retur nedenfor:

  1. Vennligst send oss ​​en e-post: post@miao.no for å varsle oss innen 30 dager etter at du har mottatt varene dine. Vennligst oppgi ordrenummeret ditt og årsaken til bytte eller retur i e-posten.
  2. Varene skal returneres i originalemballasjen, og de skal ikke ha vært brukt, vasket eller ha lukt av parfyme eller andre hudpleieprodukter. Alle produkter skal pakkes på samme måte som du mottok det/dem, med originalt innpakningspapir og i original gaveeske.
  3. Det er kundens ansvar å sørge for at den retunerte pakken kommer trygt frem til vårt lager uten skader.

    Retur til: firmanavn: MIAO AS, postadresse: Gamle Flisnesvegen 68, 6013 Ålesund.

  4. Etter at vi har mottatt dine returnerte varer, sender vi deg nye varer dersom du ønsker å bytte. Hvis du ønsker å få refusjon, refunderer vi deg gjennom samme betalingsmetode som du valgte da du leverte inn bestillingen.

Få 10% rabatt på først kjøp!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær den første til å få nyheter om nye produkter, blogginnlegg, salg og kampanjer fra MIAO.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.