Vi søker etter en dyktig medarbeider som kan styrke vår digitale satsing og drifte vår nettbutikk.

Arbeidsgiver: MIAO AS

Org. nr:  924462760 MVA

Stillingsbeskrivelse: Ansvarlig nettbutikk og digital markedsføring

Søknadsfrist: 01.04.2021

Ansettelsesform: 100 % vikariat med mulighet for fast ansettelse 

Prøveperiode: 3 måneder

Ansettelsesdato: Etter avtale

Lønn: Etter avtale

Sektor: Privat

Bransje: Mote og interiør

Om stillingen

MIAO AS søker en dyktig medarbeider som vil være med på å styrke vår digitale satsing. 

Vi er på jakt etter en selvstendig person med erfaring innen netthandel og grafisk design, og med en brennende interesse for digital markedsføring.

Du vil få ansvar for den daglige driften av nettbutikken vår, komponere og sende ut nyhetsbrev, vår digitale markedsføring, og daglig drift av våre sosiale medier. Det er en stor fordel dersom du har erfaring med Google Ads, SEO, samt innholdsproduksjon og annonsering på sosiale medier (Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn).  

Vi ønsker også at du er med på å utvikle og oppgradere vårt grafiske og digitale uttrykk. 

Erfaring innen foto er en fordel, men ingen forutsetning. Det viktigste for oss er din relevante erfaring og forståelsen av vårt estetiske uttrykk.

Det er mulig å jobbe over nett, man trenger ikke være lokalisert i Molde. 

Om Deg

Du synes digitale medier er interessant og ønsker å jobbe resultatorientert for å skape resultater. Du har inngående kunnskap for hvordan man administrerer kampanjer i ulike annonseverktøy, hvordan man segmenterer riktig målgruppe til annonsene sine og hvordan man skriver selgende innhold. Vi ønsker deg som er strukturert, lærer fort og har et godt humør – samtidig som du alltid gir det lille ekstra!

Du bør ha god kunnskap innen:

  • Digital design
  • Design av nyhetsbrev og digital annonsering
  • Sosiale medier
  • Netthandel
  • Har gode kommunikasjonsferdigheter
  • Behersker norsk og engelsk muntlig og skriftlig
  • Photoshop
  • Foto

Om arbeidsgiveren

MIAO AS en bedrift med egen merkevare innen produkter i silke. Selskapet ble grunnlagt i 2015, og vi har hatt en jevn vekst siden da. Vårt hovedfokus er å tilby et variert sortiment av varer i høy kvalitet, utsøkt design, samt å yte det ytterste av kundeservice. 

Vi er fortsatt en liten bedrift, men har ambisjoner om å bli ledende innen silkemarkedet i Norge og resten av Skandinavia. Vårt marked er for tiden primært i Norge hvor vi selger produkter gjennom vår nettbutikk og butikker vi samarbeider med, men vi har kunder fra hele verden og er for tiden i en prosess hvor vi ser på muligheter for en større ekspansjon i Danmark.  

Sjekk gjerne ut vår nettside: www.miao.no 

Forretningsadresse: Nordstien 18, 6411 MOLDE

Tlf: 48 33 94 95

E-post: post@miao.no 

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål vedrørende stillingen. Send oss en søknad og CV om du mener dette er midt i blinken for en ambisiøs, strukturert og engasjert person som deg! Søknad sendes digitalt til: post@miao.no